Part Construction AB skapar teknikcentra för teknikintresserade!

Vi brinner för utveckling, inte bara inom vår koncern utan hos alla människor. Grundat i denna fascination drar vi nu igång en ny satsning – vi öppnar ett teknikcentra – en mötesplats för alla teknikintresserade i alla åldrar.

Vi kommer att tillhandahålla lokaler fullspäckade med teknisk utrustning – fritt att använda.

Här skall du kunna utveckla ditt egna projekt eller idéer, delta / hålla i studiecirklar eller bara hänga eller ta en fika.

Bakgrund

I våra fabriker producerar vi till vardags prefabricerade badrum, planmöbler eller andra tekniska installationer. Vi har i detta syfte utvecklat en produktionsprocess som i slutändan förenklar och förkortar en byggprocess ute på byggarbetsplatsen.

I fabrikerna sker mycket av denna produktion genom en teknisk automatisering där utvecklingen alltid ska ligga i framkant. Vi vill nu göra dess resurser tillgängliga för allmänheten.

Tillgängliga resurser

Det nya teknikcentrat kommer att ligga i direkt anslutning till vår badrumsfabrik i Kalix. Här kommer det att finnas möjligt att använda olika CAD-program för att utveckla idéer, göra robotstudier eller använda 3D-printer och 3D-skannrar. Vi har mängder av bearbetningsmaskiner inom metall och trä som vi låter ta fram de delar man konstruerat för sitt projekt.

Kanske har du en idé om att svetsa eller montera ihop en egen produkt men inte tillgången till verktygen. Gör det då på plats i vårt teknikcentra.

Vi välkomnar alla Kalix teknikföretag att vara delaktiga. Tillsammans kan vi skapa ett teknikcentra med bredd!

PART Teknikcentra öppnar

Vi planerar för att teknikcentrat ska vara färdigställt och redo att öppnas till hösten 2017. Det kommer då att vara öppet för allmänheten på kvällar och helger.

PartGroup – fem systerföretag med rationellt industrialiserat byggande i fokus.Part Construction AB erbjuder prefabricerade, objektanpassade badrum till nybyggnation av hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. PreBad AB erbjuder prefabricerade badrumsmoduler för stamrenovering. Isolamin AB erbjuder kundanpassade lösningar inom området sandwichelement till områdena bygg & industri samt marin & offshore. Space Interiör AB erbjuder projektanpassade inredningar till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. PreEnergi AB system för värmeväxlare m.m.

Märkt på: