Partfabrik
Prefabricerade badrum från Part

Effektiv produktion.
Flexibla lösningar.

Varenda byggare vet att våtutrymmen kräver specialistkunskap, tid och precision för att uppnå högt ställda krav på kvalitet, finish och kostnadseffektivitet. Vi vågar påstå att vi har den perfekta lösningen. Med prefabricerade badrum tillverkade i fabrik levererar Part höga volymer till konkurrenskraftiga priser utan att ge avkall på kvalitet och flexibilitet. Produktionskapaciteten uppgår till omkring sju tusen badrum per år.

 

robotSmidig, snabb och säker
produktion med Part.

Part förser marknaden med prefabricerade badrum av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. I våra två fabriker i Kalix i norra Sverige sker produktionen under kontrollerade former i industriell miljö.

Med en produktionskapacitet som uppgår till ca sju tusen badrum per år tillvaratar vi alla fördelar med serietillverkning: Effektiv planering av alla hantverksgruppers arbete, tidsvinster, kostnadseffektivitet, jämn kvalitet och hög leveranssäkerhet. Hela produktionen sker inomhus och är oberoende av väder och vind. En smidigare, snabbare, säkrare och mer prisvärd produktion är resultatet.

Prefabricerade badrum med plats för
skräddarsydda lösningar.

Styrkan sitter i kombinationen av standardiserad produktion samt flexibilitet vad gäller formgivning och inredning. Med skräddarsydda projektanpassade lösningar levererar vi prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter över hela Europa. Badrummen är vid leverans färdiginredda med ditt unika val av kakel, klinker, golv, inredning, armaturer och sanitetsporslin. Väl på plats i byggnaden är det bara att koppla på el, vatten och avlopp, sedan är badrummen färdiga att använda. Enklare blir det inte.