Pär Lindgren är ny projektsäljare på Part from 1 mars

Vi hälsar vår nya projektsäljare Pär Lindgren varmt välkommen till Part och Arlandakontoret!

Berätta lite om dig själv och vad har du gjort tidigare.

Jag är 36 år gammal och bor i Ljusdal i Hälsingland tillsammans med min sambo och våra två barn som är 3,5 år och 7 år gamla. Jag har i hela min karriär alltid jobbat mot byggbranschen och senast kommer jag från ett Danskt SaaS företag som arbetar med dokumentation och kommunikationsplattformar mot byggprojekt. Dessförinnan har jag jobbat ca 14 år åt ett bygginformationsföretag där jag haft olika roller genom åren inom försäljning.

Kände du till Part och PartGroup sedan tidigare?

Part känner jag väl till sedan tidigare tackvare mina år inom bygginformationbranschen där våra vägar korsats flera gånger.

Vilka mål och förväntningar har du på din nya roll och företaget?

Mina mål och förväntningar handlar framförallt om att få fler där ute att förstå fördelarna med industriellt byggande och prefabricerade badrum. Att få arbeta med projekten i en roll där jag känner att jag verkligen gör skillnad.

Vilka är dina expertområden?

Då jag inte har jobbat med prefabricerade badrum tidigare är det en rolig och spännande utmaning jag har framför mig. Jag har däremot lång erfanehet av byggprocessen och vet vikten av att bygga långsiktiga kundrelationer och säkerställa kundnöjdhet från första kontakt till färdig leverans.

Vi är glada att du nu är en del av oss på Part och hoppas att du får många roliga och spännande utmaningar. Stort lycka till!