Julen står för dörren och det är dags att varva ned

Nu är det inte många dagar kvar innan det är jul- och nyårshelg. Det ser vi fram emot!

Under 2016 har vi upplevt ännu ett fantastiskt år med stigande orderingång och utökad produktionskapacitet. Just nu har vi en produktionstakt på ca 160 badrumsmoduler per vecka! Så roligt och så spännande men även utvecklande! Vi har återigen nått ett all time high vad gäller orderingång. Runt 8000 badrum har beställts under året!

PartGroup

Vi har också blivit en företagsgrupp tillsammans med några av våra systerbolag. Vi vill skapa synergieffekter och samtidigt bli tydligare i vår kommunikation, därför samlas nu dessa fem modul- och prefabverksamheter under ett gemensamt koncept – PartGroup. Med i PartGroup är Part Construction AB, PreBad AB, Space Interiör AB, Isolamin AB samt PreEnergi AB.

Ett gemensamt försäljningkontor med ett showroom

I vår nya fastighet på Bristagatan 14 i Arlandastad placerar vi nu ett gemensamt försäljningskontor samt ett showroom på flera hundra kvadrat. Fastigheten har totalrustats under året och själva kontorsdelen är nu tagen i bruk. Kvar att göra är färdigställandet av själva showroomsytan. I vårt showroom kommer vi i PartGroup tillsammans med våra leverantörer sedan att visa upp våra produkter och material för de som är intresserade av, vill köpa eller redan köper våra produkter.

Fabriken tar lite ledigt

För fabriken innebär kommande helger att vi varvar ned lite. Under vecka 52 kommer produktionen att i princip vara stillastående. Maskiner och personal får lite ledigt samt lite tid för återhämtning.

Med det vill vi tacka alla våra kunder för det fina samarbetet under det gånga året samt önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Märkt på: