Våtrumsbyggare med VVS inriktning

Om tjänsten:

I din roll som Våtrumsbyggare med VVS inriktning kommer du framför allt att arbeta med VVS installationer i våra olika badrum. Jobbet genomförs på banor där ni samarbetar kring ett specifikt badrum. Din arbetsinsats handlar om att så noggrant som möjligt genomföra installationer enligt ritningar och enligt det arbetssätt som finns i industriell produktion. Ni jobbar i Team med olika kompetenser för att nå mål och resultat.

Din profil/Vem söker vi:

Vi söker dig som har en positiv attityd, är energifylld och flexibel. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Krav:

 • Grundläggande kunskaper i VVS
 • Noggrann
 • Tekniskt intresserad och praktiskt lagd
 • Lätt att lära och förståelse för industriell produktion
 • Flexibilitet att kunna hoppa mellan olika moment
 • Förstå och kunna göra sig förstådd på svenska alt engelska

Meriterande:

Kunskaper i och erfarenhet av industriell tillverkning.

Interna utbildningar

Vi erbjuder en del interna utbildningar och upplärning i industriell produktion. Då vi är certifierade i Säker Vatten är det en av utbildningarna som kan bli aktuell längre fram.

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag!

Sista ansökningsdag: 23 april 2021
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Kalix
Arbetstider: Skiftgång, 2 skift
Omfattning: Heltid, Provanställning 6 månader

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund.

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Skicka din ansökan till: ansokan@partgroup.se , märk den med ”Våtrumsbyggare VVS kunskap”.

Vid frågor kontakta avdelningscheferna, Michael Forsberg, michael.forsberg@partab.nu 072-743 8653 eller Sam Andersson sam.andersson@partab.nu  070-752 3913

Om företaget:

Part är ett familjeägt företag med nära 300 anställda som omsätter omkring 500 miljoner kronor per år, med huvudkontor och produktion i Kalix, Norrbotten. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge och Danmark.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen Part Group tillsammans med PreBad AB, Altor Industrie, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.

Maskinoperatör och montör sökes till Space


Platsbeskrivning                        

Space Interior Sweden AB är ett företag specialiserat på industriellt byggande och producerar komplett, färdigmonterad inredning i moduler. Huvudkontor och tillverkning i Kalix

Space Interior Sweden AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med Part Construction AB, PreBad AB, Altor Industri, Isolamin Sweden AB, Part Systems Sweden AB och PCS Modulsystem AB.

Space Interior Sweden AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med Part Construction AB, PreBad AB, Altor Industri, Isolamin Sweden AB, Part Systems Sweden AB och PCS Modulsystem AB.

maskinoperatör

Om tjänsten
Din roll kommer att bestå av att köra maskiner samt montering av olika typer av planmöbler.

Kravprofil                                     
Vi söker dig som har en positiv attityd, Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Meriterande:

 • Kunskap eller tidigare erfarenhet som maskinoperatör är meriterande.
 • Avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.
 • Grundläggande datorkunskaper.
 • Serviceinriktad, initiativrik, självständig och strävar efter hög kundnöjdhet.
 • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag!

Ansökan

Sista ansökningsdag: 15 mars 2021
Tillträde: Snarast efter överenskommelse
Arbetstider: Skift
Placering: Kalix
Omfattning: Heltid, Provanställning 6 månader

Ansökan skickas till: ansokan@partgroup.se, märk den med ”Maskinoperatör och montör”.

Vid frågor kontakta: Anton Lundholm mail: anton.lundholm@partgroup.se, telefon: 0702651822

Din ansökan sker helt i enlighet med GDPR.

Din kompetens vår framtid.

Vår framtid bygger på kompetensen
hos våra duktiga medarbetare.

För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi sakkunskap och hantverksskicklighet från många olika yrkesgrupper. Ingenjörer, snickare, VVS-arbetare och elektriker är några exempel. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling tillsammans med trevliga arbetskamrater med hög kunskapsnivå. Välkommen till Part.

Lediga tjänster

Nedan presenterar vi våra lediga tjänster då det finns sådana. Om du hittar en tjänst som du tycker skulle passa dig bra, skicka oss då din ansökan innehållande ett personligt brev och ett CV. I det personliga brevet beskriver du varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Lyft fram saker som du gjort som kan visa på att du skulle passa för den sökta tjänsten. Tänk på att anpassa ditt personliga brev till just den tjänst som du söker.

Spontanansökan

Du är alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan till spontanansokan@partgroup.se. Bifoga ett personligt brev och ditt CV där du beskriver du dina tidigare erfarenheter som känns relevanta, glöm inte att skriva med dina kontaktuppgifter.