Byggherre

Prefabricerade badrum för dig som är byggherre

En avtalspart.
Alla moment.

En avtalspartner som levererar kompletta badrum, kontrollerade och kvalitetssäkrade, inredda
och färdiga att ta i bruk. Där projektering, materialupphandling, tillverkning och fem års garanti
ingår. Allt levererat i den takt projektet kräver. Nej, det är inte för bra för att vara sant.
Välkommen till vår verklighet. Välkommen till Part.

Hög kvalitet till rätt pris med
prefabricerade badrum.

Det optimala byggprojektet levererar högsta möjliga kvalitet inom uppsatta kostnadsramar. Drömscenariot är att få några kronor över till det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron. Part är så nära du kan komma.

Med prefabricerade badrum tillverkade i fabrik får du en komplett produkt levererad till bygget. Beroende på på om badrummen installeras före eller efter stomresning sker inlyftning med truck, lyftkran eller annat val av lyftanordning. Väl på plats i fastigheten är det bara att koppla på el, vatten och avlopp, sedan är badrummen färdiga att använda. Effektiv produktion och enklare samordning är de stora fördelarna med Part. Resultatet är kortare byggtid, lägre produktionskostnader och en slutprodukt av hög kvalitet.

Med Part får du en komplett
avtalspartner för hela produktionen.

Tänk dig att du bara har en enda avtalspartner för allt som rör produktionen av de rum du beställer. Med Part som avtalspartner får du en komplett leverans som inkluderar projektering, hög teknisk kompetens, materialupphandling och tillverkning i den takt projektet kräver.

Hög och jämn kvalitet är resultatet av industriell produktion inomhus under kontrollerade former och fem års garanti ingår. Upplev fördelarna i samarbetet med en komplett avtalspartner. Välkommen till Part.