Fordelar Arkitekter

Prefabricerade badrum för dig som är arkitekt

Ditt uttryck.
Starkt intryck.

Vi vet att arkitektur inte bara är yta. Att forma miljöer som inspirerar och stödjer de
funktioner rummet är avsett för med begränsad budget är en utmaning. Tänk dig att du kan
bygga till lägre pris utan att göra avkall på kreativitet och kvalitet med prefabricerade badrum.
Vad skulle du lägga resten av budgeten på?

 

Kvalitet o kreativitet

Kvalitet och kreativitet i främsta rummet hos Part.

I vår värld får du stöd för ditt uttryck och kan skapa miljöer som ger ett starkt intryck till ett konkurrenskraftigt pris. Med bibehållen kvalitet. Part gör verklighet av dina idéer och skapar prefabricerade badrum med moduler som är allt annat än standardlösningar.

Du har full frihet i formgivningen. Vi anpassar design och inredning efter dina önskemål och bygger projektanpassade lösningar i stora och små serier. Med kostnadseffektiv produktion och logistiklösningar som spar tid blir prisbilden lägre än om du platsbygger samma miljöer. Pengar som du i stället kan lägga på annat.

Designa fritt inom ramen för prefabricerade badrum.

Part erbjuder rum för den fria formen med ett system som tar tillvara alla fördelar med prefabricerde badrum. Lätta väggar av aluminium-, zink- och plåtkassetter utgör grunden i vårt modulsystem. Du bestämmer placering av öppningar för fönster och dörrar samt väljer det ytskikt och kakel du vill ha.

Golvet är ett formgjutet betonggolv i stålram och har fall mot golvbrunn, tätskikt samt ditt val av klinker. Ett våtrumstak uppbyggt av kassetter i vitlackerad polyesterbelagd plåt ger flexibilitet i utformningen.

Badrummen är vid leverans inredda med santitetsporslin, den armatur och de inredningsdetaljer du vill ha. Med ett lyft är de på plats i byggnaden. Det är bara att koppla på el, vatten och avlopp, sedan är rummen färdiga att använda.

Välkommen att skapa ditt eget uttryck med form, funktion och flexibilitet från Part.

designafritt