Ny säljtalang till Part

Nu söker vi en driven och målmedveten säljare som vill nå nya höjder tillsammans med oss. Låter detta som dig? 

Vi arbetar med framtidens byggmetoder, där vi erbjuder prefabricerade badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Om du vill vara med och sälja smarta lösningar, fortsätt att läsa!

Om tjänsten

Som säljare hos Part Construction kommer du att bli en viktig del av vårt team och marknadsföring, där du arbetar fokuserat med att sälja våra produkter till allt från teknikkonsulter och arkitekter till fastighetsägare och entreprenörer. Med en positiv attityd och ett professionellt bemötande gentemot våra kunder kommer du att representera våra kompletta badrum till bland annat arkitekter, fastighetsbolag och byggentreprenörer samt bidra med rådgivning och expertis.

I rollen som säljare hos oss är du vårt ansikte utåt. Du kommer under eget ansvar att söka upp potentiella kunder, bearbeta och vårda goda relationer med befintliga kontakter. Tjänsten innefattar kundmöten, där du agerar lyhört efter kundens önskemål och situation samt erbjuder smidiga lösningar utifrån vårt sortiment. Vid mer komplexa affärsmöjligheter samarbetar du tätt med närmsta försäljningschef och marknadsorganisationen. Vi hoppas också att du tycker att det är roligt att resa emellanåt, då det finns goda möjligheter för det i tjänsten då fabriken ligger i Kalix och du blir företagsrepresentant vid mässor och kundaktiviteter.

Som säljare erbjuds du givetvis en trevlig arbetsmiljö med kollegor och möjligheter att arbeta med framtidens lösningar inom byggindustrin.

Vem är du?

Vi vill att du är självsäker, engagerad och passionerad i din roll som säljare. Därtill ser vi gärna att du drivs av att ge det lilla extra för kundens upplevelse, är lyhörd och är duktig på att skapa långsiktiga relationer. Att sträva framåt för att åstadkomma starka resultat är typiskt för dig när du arbetar strukturerat och flexibelt.

Vi är ett härligt och socialt gäng! Stämningen hos oss är prestigelös och humoristisk – något vi hoppas att du också är. Du kommer långt på att ha en positiv inställning, och är du villig att bidra till en bättre stämning kommer du passa perfekt i vår arbetsmiljö. Ett extra plus är om du motiveras av att ha många bollar i luften samtidigt, kanske jobbar du till och med som allra bäst då? Och du kommer alltid ihåg den viktigaste bollen av dem alla – kunden.

Utöver det uttrycker du dig väl både på svenska och engelska. Du har B-körkort och tycker om att resa i tjänst. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen och van att arbeta i projektform.

Vilka är vi?

PART Construction är ett Kalixbaserat företag, specialiserat på industriellt byggande. Vi erbjuder prefabricerade badrumsmoduler, främst till bostadsfastigheter, hotell och vårdhem. Allt producerat under kontrollerade former i en industriell miljö. PARTs badrumsmoduler banar vägen för framtidens byggmetoder genom smarta, moderna och flexibla lösningar. Med en enkel och genomtänkt produktionsplanering och effektiva projekt banar PART Construction AB vägen för framtidens bygglösningar. Enklare blir det inte!

Vad säger medarbetare?

Att bygga industriellt är framtidens väg. Vi har samlat några åsikter och tankar från en av våra medarbetare där Sophia Regitnig berättar om hur det är att arbeta hos oss.

– Jag har en säljposition med mycket frihet, både i samtal men också med mina arbetstider. Det finns väldigt goda provisionsmöjligheter, då det ingår i varje projekt man utför – något som gör att jag känner mig driven varje dag på jobbet. Vill man kan man tjäna bra, berättar Sophia Regitnig, projektsäljare på PART Construction.

Sophia Regitnig fortsätter:

– Man driver alla projekt man antar från början till slut och känner sig därför som en viktig del av projektet. Jag känner mig behövd på min arbetsplats, något som får mig utföra ett bättre jobb! Utöver det får jag också möjligheten att resa runt hela Sverige på kundbesök. Många gånger åker vi tillsammans med kunder till fabriken och huvudkontoret i Kalix. Något jag också måste tillägga är våra mysiga torsdagsfrukostar – en stor anledning att söka sig till PART Construction!

Låter detta som en tjänst och arbetsmiljö som kan passa dig? Då hoppas vi att vi hör från dig!

Ansökan

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning)
Placeringsort: Stockholm, Luleå eller enligt överenskommelse

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Daniel Rönnqvist, försäljningschef, på mobil +46 70 5263789 eller maila till daniel.ronnqvist@partab.nu

Skicka in din ansökan märkt ”Säljare” till ansokan@partgroup.se. Bifoga personligt brev och CV.

Sista dag för ansökan är 2021-05-07. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan sker helt i enlighet med GDPR.

Våtrumsbyggare med VVS inriktning

Om tjänsten:

I din roll som Våtrumsbyggare med VVS inriktning kommer du framför allt att arbeta med VVS installationer i våra olika badrum. Jobbet genomförs på banor där ni samarbetar kring ett specifikt badrum. Din arbetsinsats handlar om att så noggrant som möjligt genomföra installationer enligt ritningar och enligt det arbetssätt som finns i industriell produktion. Ni jobbar i Team med olika kompetenser för att nå mål och resultat.

Din profil/Vem söker vi:

Vi söker dig som har en positiv attityd, är energifylld och flexibel. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Krav:

 • Grundläggande kunskaper i VVS
 • Noggrann
 • Tekniskt intresserad och praktiskt lagd
 • Lätt att lära och förståelse för industriell produktion
 • Flexibilitet att kunna hoppa mellan olika moment
 • Förstå och kunna göra sig förstådd på svenska alt engelska

Meriterande:

Kunskaper i och erfarenhet av industriell tillverkning.

Interna utbildningar

Vi erbjuder en del interna utbildningar och upplärning i industriell produktion. Då vi är certifierade i Säker Vatten är det en av utbildningarna som kan bli aktuell längre fram.

Tycker du det här låter intressant? Sök i så fall omgående, intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag!

Sista ansökningsdag: 23 april 2021
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Kalix
Arbetstider: Skiftgång, 2 skift
Omfattning: Heltid, Provanställning 6 månader

Vi tror på mångfald och ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund.

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Skicka din ansökan till: ansokan@partgroup.se , märk den med ”Våtrumsbyggare VVS kunskap”.

Vid frågor kontakta avdelningscheferna, Michael Forsberg, michael.forsberg@partab.nu 072-743 8653 eller Sam Andersson sam.andersson@partab.nu  070-752 3913

Om företaget:

Part är ett familjeägt företag med nära 300 anställda som omsätter omkring 500 miljoner kronor per år, med huvudkontor och produktion i Kalix, Norrbotten. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge och Danmark.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen Part Group tillsammans med PreBad AB, Altor Industrie, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.

Avdelningschef till Part Construction sökes

Brinner du för industriell produktion, ledarskap och drivs av att leverera badrum i världsklass? Då vill vi träffa dig!

Som avdelningschef blir du ansvarig för en avdelning på 25-35 medarbetare. Din huvudsakliga uppgift är att skapa förutsättningar för dina medarbetare att producera badrum enligt planering, ritningar och fastställda processer och arbetssätt. Du rapporterar direkt till Produktionschef. Vi har rationellt industriellt byggande i fokus. Vi ser gärna kvinnliga sökanden då vi strävar efter fler kvinnor i verksamheten såväl i ledande befattningar som medarbetare.

Om tjänsten

Som avdelningschef i Part Construction kommer du att ansvara för vårt åtagande att leverera badrum enligt planering, processer och arbetssätt. Din huvuduppgift blir att skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna tillverka badrummen enligt plan och med förväntade resultat. Förutom att leda ditt uppdrag och dina medarbetare till förväntat resultat ser vi också att du är affärsmässig och kan samarbeta med andra avdelningar i en gemensam industriell process där vi hjälper varandra att nå målen.

Du leder styr och utvecklar din avdelning genom att skapa delaktighet, laganda, ökad flexibilitet och effektivitet. Du samarbetar nära och rapporterar direkt till Produktionschef. Du ingår i produktions ledningsgrupp.

Kompetenser/Förmågor

 • Du är en duktig ledare som kan visa på goda resultat och goda referenser från tidigare uppdrag.
 • Vi ser gärna att Du har en någon form av teknisk bakgrund och gärna erfarenhet från industriell produktion
 • Du har ett uttalat driv och en vilja att strukturera arbetet. Som person är du prestigelös med ett sinne för att hantera en varierande roll, med flera projekt igång.
 • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.
 • Du är lösningsorienterad

Placeringsort: Kalix (produktion/huvudkontor)

Dina personliga egenskaper är av mycket stor vikt

Som ledare har du ett driv och är bra på kommunikation. Du är bra på att skapa förtroende såväl hos dina medarbetare som till dina kollegor. Du är bra på att organisera och att sätta dig in i de olika rollerna på avdelningen. Du är nyfiken, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med nya människor och kan skapa goda relationer. Vi värdesätter mångfald i vår verksamhet och det är naturligt för dig att kommunicera med medarbetare från andra nationaliteter. Du arbetar strukturerat, noggrant och trivs med att ta ett eget ansvar. Lika viktigt för oss är att du är en kollega som bidrar till ett positivt klimat.

Ansökan

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid  
Placeringsort: Kalix (produktion/huvudkontor)

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Bernardo Mayol Hita, Produktionschef, på telefon 072-3203426 eller maila till bernardo.mayolhita@partab.nu

Skicka in din ansökan, märkt ”Avdelningschef” till ansokan@partgroup.se. Bifoga personligt brev och CV. Sista dag för ansökan är 2021-04-30. Urval görs löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tror på mångfald och ser gärna kvinnliga sökande samt sökande med annan kulturell bakgrund. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR.

Vi undanber oss all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Om PART

Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. PART erbjuder prefabricerade badrum och badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. PARTs badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte.

Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.

PartGroup: http://www.partgroup.se/sv/
Part Construction AB: http://www.partab.nu/sv/
Artikel Dagens Industri, 28 november 2019: https://lnkd.in/dkqnxyQ

Referensrum Hästen – 1 av 18 badrum

Part levererar 18 badrum till projektet Hästen.

Nästa referensbadrum är ett litet projekt om 18 badrumsmoduler som PART ska producera och leverera till projektet Hästen i Ockelbo.

#prefabriceradebadrum #prefabriceradebadrumsmoduler #badrumsmoduler #badrum #prefab #industrielltbyggande #framtidensbyggmetoder #partconstruction #partgroup #part  #kalix

Antal rum: 18 badrum
Period: April till maj 2021
Beställare: Kusbo Bygg & Entreprenad AB
Leveransort: Ockelbo

Referensrum Jensvolldalen 5 – 1 av 75 badrum

referensrum

Veckans första referensbadrum ingår i en order om 75 badrumsmoduler som PART ska producera och leverera till projektet Jensvolldalen 5 i Bodø, Norge.

#prefabriceradebadrum #prefabriceradebadrumsmoduler #badrumsmoduler #badrum #prefab #industrielltbyggande #framtidensbyggmetoder #partconstruction #partgroup #kalix

Antal rum: 75 badrum
Period: Augusti till december 2021
Beställare: Gunvald Johansen Bygg AS
Leveransort: Bodø

Referensrum Sollitunet BB5 BT1 – 1 av 34 badrum

Veckans referensbadrum ingår i en order om 34 badrumsmoduler som PART ska producera och leverera till projektet Sollitunet BB5 BT1 i Furnes, Norge.

#prefabriceradebadrum #prefabriceradebadrumsmoduler #badrumsmoduler #badrum #prefab #industrielltbyggande #framtidensbyggmetoder #partconstruction #partgroup #kalix

Antal rum: 34 badrum
Period: April till juni 2021
Beställare: Betonmast Innlandet AS
Leveransort: Furnes

Ny projektsäljare på Part

Pär Lindgren är ny projektsäljare på Part from 1 mars

Vi hälsar vår nya projektsäljare Pär Lindgren varmt välkommen till Part och Arlandakontoret!

Berätta lite om dig själv och vad har du gjort tidigare.

Jag är 36 år gammal och bor i Ljusdal i Hälsingland tillsammans med min sambo och våra två barn som är 3,5 år och 7 år gamla. Jag har i hela min karriär alltid jobbat mot byggbranschen och senast kommer jag från ett Danskt SaaS företag som arbetar med dokumentation och kommunikationsplattformar mot byggprojekt. Dessförinnan har jag jobbat ca 14 år åt ett bygginformationsföretag där jag haft olika roller genom åren inom försäljning.

Kände du till Part och PartGroup sedan tidigare?

Part känner jag väl till sedan tidigare tackvare mina år inom bygginformationbranschen där våra vägar korsats flera gånger.

Vilka mål och förväntningar har du på din nya roll och företaget?

Mina mål och förväntningar handlar framförallt om att få fler där ute att förstå fördelarna med industriellt byggande och prefabricerade badrum. Att få arbeta med projekten i en roll där jag känner att jag verkligen gör skillnad.

Vilka är dina expertområden?

Då jag inte har jobbat med prefabricerade badrum tidigare är det en rolig och spännande utmaning jag har framför mig. Jag har däremot lång erfanehet av byggprocessen och vet vikten av att bygga långsiktiga kundrelationer och säkerställa kundnöjdhet från första kontakt till färdig leverans.

Vi är glada att du nu är en del av oss på Part och hoppas att du får många roliga och spännande utmaningar. Stort lycka till!

Referensrum Biskopshus Bygg B – 1 av 43 badrum

Biskopshus Bergen

Veckans första referensbadrum ingår i en order om 43 badrumsmoduler som PART ska producera och leverera till projektet Biskopshus i Bergen, Norge.

#prefabriceradebadrum #prefabriceradebadrumsmoduler #badrumsmoduler #badrum #prefab #industrielltbyggande #framtidensbyggmetoder #partconstruction #partgroup #kalix

Antal rum: 43 badrum
Period: April till maj 2021
Beställare: Bonava Norge AS
Leveransort: Bergen

Referensrum Önskemålet – 1 av 88 badrum

Nästa referensbadrum ingår i en order om 88 badrumsmoduler som PART ska producera och leverera till projektet Önskemålet i Jönköping.

#prefabriceradebadrum #prefabriceradebadrumsmoduler #badrumsmoduler #badrum #prefab #industrielltbyggande #framtidensbyggmetoder #partconstruction #partgroup #kalix

Antal rum: 88 badrum
Period: April till september 2021
Beställare: NCC Building
Leveransort: Jönköping